Radio Vlera


Thursday, November 15, 2012

Humor nga Aziz Hyseni

AZIZ HYSENI
Djali pyetë vajzën:


- Çka të pëlqen më së shumti?


- Të puthem në shi. E, ty?
-

 Të filloj me ra shi...


             x             x               x

Ne fshatin tonë donin ta bënin synet një fëmijë të vogël, por ai nuk pranonte nga frika 

se do kishte dhimbje te medha pastaj. E mashtruan me para e me dhurata te ndryshme 

duke e siguruar se nuk do ti dhimbte bilbilushi dhe...pranoi. Sapo e bene filloi te qante e 

te ulerrinte:


- Merrni keto para e keto dhurata e hiqmuni sysh se kurre ma s kam m'u ba.

                                  x                 x               x- Nënë, nënë...të lutem më blej një akullore!


- Shiko, nëse flej unë me babin tënd nuk do të thotë që unë jam nëna jote. Pra, kurrë 

mos më quaj më nënë, kuptove?


- E si të të quaj, pra?


- Me emër...thjesht më quaj Hasan!


DESHIRA IU PLOTESUE...Kishte ardhë një gjerman në një fshat malor dhe po kërkonte eshtrat e babait të tij i cili 

ishte vrarë në atë zonë. Takoi dy malësorë dhe i pyeti nëse ata dinin gjë për varrin e 

një Hans Kruger, ushtar i SS. Njëri e mohoi të dinte gjë kurse tjetri e pyeti gjermanin:


- A ka qenë një bjond i gjatë babai yt?


- Ja, naturlih, i përgjigjet gjermani.


- Eja atëherë pas meje!Shkuan ke një varr dhe malësori hapi varrin e i nxori ca eshtra. U gëzua gjermani, mori 

eshtrat dhe e pagoi malësorin me 10 mijë euro. Kur shkoi gjermani, malësori tjetër po i 

thotë ketij:


- Si ore ia dh'e eshtrat e gjyshit?!


- S' ka gjë, se edhe ashtu përherë ka thënë "Nuk i dua Zotit më shumë se me shkue 

njëherë në Gjermani"!1 comment: