Radio Vlera


Saturday, February 23, 2013

URIME DITËLINDJEN ANTONINA KODHELI !MIQ TË DASHUR!

NË EMRI TIM DHE TUAJ

(BASHKËPUNËTORVE)TË 

"FAQËS GAZORE" I UROJMË 

MIKËS SONË ANTONINA 

KODHELI DITËLINDJEN .

DUKE E FALENDERUAR PËR 

KONTRIBUTIN E SAJ QE E 

KA DHENË DHE PO E JEP 

ME KOMENTET E SAJA 

PARIMORE.

UROJMË QE ME GAZ E 

BUZËQESHJE TA KALOI GJITHË JETËN.

I FESTOFSH EDHE 100 DITËLINDJE TJERA!


REDAKËSIA 
"FAQJA GAZMORE"

No comments:

Post a Comment