Radio Vlera


Sunday, October 14, 2012

Humor nga Enver Halili


ENVER HALILI

GJAKOVARI


Hynë Gjalovari ne nje kafe dhe i afrohet kamarierit:
-A mos je ti ai, që ma ke shpëtuar djalin tek ura e fshejtë qe e ke nxjerr nga lumi?
-Po , unë jam?
-Mos e din pahiri..ae ka pas djali edhe njëkapelë !!!


                           x                  x               x


MESUESJA PYETFëmijë kur në rrugë do gjenit trurin e te hollat,
-cilën do merrnit?
-Merita përgjigjet: të hollat,
-Mësuesja thotë unë trurin, !
-Merita jep përfundim:
-Po mirëde secili zgjedhë atë që i mungon !                          x                     x                x


Ngas ngasesi i autobusit autobusin me plot te cmendur,përnjiher prishet autobusi...një i cmendur i thotë ngasësit e di ca është prishë e di e di....Ngasesi po ku e din ti more! ai prap e di , e di,...Ngasesi hajt pra kur e di trego !
I marri; Po autobusi de !!!!                           x                x                  xShetitin qytetit Blerimi dhe Blerina,dhe kalojnë për rreth një restorani,
-O Blerim sa e këndshme kjo aromë e ushqimit, po thotë Blerina,
-E Blerimi si xhentllemen i vërtet !
-A po dëshiron të kthehemi e të kalojmë aty pari prap !
                                


                           x                  x                 x


Një polic cdo mëngjes hynte ne kabinen telefonike e ngriste desgjuesen, fliste dicka, pastaj degjonte disa minuta dhe dilte shume i knaqur me nje buzeqeshje te gjërë në fytyrë. Një zotri i cili cdo mëngjes në anën tjetër të rrugës e priste autobusin, i afrohet nje dite policit,
Më falni e di se nuk duhet të më interesonte, por po ju shohë se si që cdo mëngjes e përsëritni këtë ritual dhe desha ta di pse...
-Hyj në foltore, e ngre dëgjuesen dhe pyes:"Kush është më i menquri në botë?"
-e një zë më përgjigjet:Ti,iii,iii,iii"
                             x                    x                   x
REGJISTRIMI NE FAKULTET
Po vjen Kamberi te hoxha per te ankuar sesi Hamidja, edhe e vjeter edhe po kerkon dicka me te re, Kamberi
-Po cka po do ti a? 50 vjet i ke mbushur!
-Valla hoxhe, kam deshire te kam ndonje studente..!
-Ani bre Kamner, rexhistroje Hamiden ne fakultet !!!
No comments:

Post a Comment