Radio Vlera


Monday, November 12, 2012

Aforizma dhe humor nga Ismet Tahiraj

Ismet TAHIRAJ
AFORIZMA


1.Kur mbufaten retë pelcasin rreket !2.Kokërrizi s'thyen gjithmon xhama ,por shkreton edhe kallama.3.Paturpësia të shpeton nga helaqja.


4.Drita ndonjëherë sjell dhe poterë.


5.dy atllar s'lidhen një mullar,por as i vetëm një s'ka karar.6.Për ta ruajtur të mirën ,vështir është ta njohësh të keqen.


7.Nuk i mbushin xhepat më me para ,por i fryjnë llogarit e tyre bankare.


8.U shpall super gjeni kur tha se galat e plehërojnë me glasa arat tona.


9.I kreu katër mastër (diploma), e çalon i bekuri në shkronja.


10.Nuk shoshitet në shoshë i gjori.

VALLA PA I PRE KREJT SE LA


Meti e kishte que me cokat një sakicë , e mbasi e merr sakicën takohet me do shok , e ata e 

pyesin:çka po do me atë sakicë?!


- Valla tha pa i pre krejt se la tybe e treqin tybe!


- Po a je ne veti ej ,i thanë ,shokët.


- Po drutë thash se jo njerzë ,o budallë.

S'RRI PIKË SE LAGNA


Pasi nuk e gjan shafi rojtarin ne vendin e punës e qorton:


Pse more zotri nuk rri ne pikë ti?!Paj shok shef , s'po rri në pikë se po lagna ,për ata po rri mbrenda .
No comments:

Post a Comment