Radio Vlera


Tuesday, January 22, 2013

AFORIZMA AUTORIAL NGA AGIM METBALA

Agim Metbala


DHJETË AFORIZMA 

NGA AGIM METBALA

_____________________________________
- Shumë deputetë, parlamentin e shohin si cirk, 

andaj përpiqen të bëhen sa më shumë cirkuzant!                                      x                 x              x            


- Personi që u ikën lokaleve publike dhe ndejeve 

kolektive, s'i ka la borxhet!                                     x                x               x


- Dita e re, pa kusht se do të agoj, por kujdes se si do 

të të takoj!


                                       x                 x              x


‎- Kur talenti bashkëdyzihet me punën, lindin veprat 

e mëdha!


                            x              x                x


‎- Çdo politikë që krijohet me iluzione e në anën 

tjetër mbrohet me dhunë, do të shuhet në mënyrë 

më tragjhike!


                            x               x                x


‎- Shumë deputetë, parlamentin e shikojnë si sfilatë 

mode!


                             x               x                x  


‎- Ballkani është sikonopi me shumë nyje, për t'i 

zgjidhur këto nyje, duhet të angazhohen politikanët 

e durueshëm!


                              x              x                 x   


- Pos njeriut të drejtë, sot në Kosovë, çdo njeri mund 

të gjej vehten!


                               x             x                x


‎- Edhe i marri edhe i mençuri, vuajnë nga sëmundja 

e njejtë - përbuzja!


                                  x             x                x 


- Ai i cili bënë shumë plane natën, pak apo fare nga 

to do t'i realizoj ditës!

No comments:

Post a Comment