Radio Vlera


Wednesday, February 6, 2013

MË RASTIN E DITËLINDJËS SË ENVER HALILIT

Enver Halili 
Pyet një koprracë kondukterin :
-A paguhet bileta shtesë për lule ?
-Kondukteri i habitur përgjigjet jo!
-E koprraci i tërë i lumtur thrret:
-Hynë Trëndafile !!
Qëndrojnë dy bjondina në stacion të autobusave,
-dhe njëra pyet ngasësin e autobusit,
-A mundem me këtë autobusë të udhëtojë deri në Prishtinë ?
-Më vjen keq po nuk mundeni !
-E tjetra thotë:
-E unë !Vjen njeriu tek fqinji si mysafirë, dhe në hyrje e pyet nikoqirin:
-Fqinjë a të zbathëm ?
-E fqinji ia kthen:
-A jo jo... më mirë gruaja ime 5 minuta me pastru tepihun, se sa unë gjysmë orë të nuhasë erën e këmbëve të tua..!!!Dy cuna para ndërtesës qëndrojnë:
-Cka pon shikon lartë !
-Ka rënë ora e babait nga dritarja, dhe unë kam zbritur ta priti !
-Mendon se ende nuk ka rënë ?
-Jo, babai më ka thënë se vonohet !!!


Shkon bjondina në fshatë dhe hasë në bariun i cili kullotë delet !
-Sa vite ka kjo dele pyeti bjondina?
-Ka vetë dy vite !
-Po si e dini që ka dy vite ?
-E di nga brinjët !
-Shihë vërtet paska dy brinjë !Ja zonjushë si keni dëshiruar u kemi vendosur silikotet,
Ja shikoni si ju duken , a ju pëlqejnë ?
Para se gjithash a është madhësia e mirë ?

Po, po, po, po lam edhe një dëshirë nëse mundet.
Thuani zonjushë lirishtë këtu jam të ju ndihmojë !
Do të kisha dëshiruar sy të mëdhenjë ?
Aha mundet, atë e bëjmë menjiher !
-Motër i jap llogarinë zonjushës !!!PS "Faqja Gazmore" me faqë e blogut "THUMBI" dhe bashkëpunëtorët e saj  i urojnë ditëlindjen mikut Enver duke i dëshiruar qe shendeti lumturia dhe sukseset te percjellin gjithmonë në jetë!

No comments:

Post a Comment